dilluns, 26 de maig del 2014

AGROCITY-FINCA LA ROSALA- Galetes d'avena i cacauets

 
Avui farem unes galetes d'avena amb cacuets d'Agrocity-La finca la Rosala, un nou col.laborador del blog de fruits secs que fa uns dies  va enviar-nos un dels seus productes estrella:
 
Exquisit cacauet americà torrat de manera artesanal a la Finca La Rosala . Lleugerament salat i torrat , envasat al buit i elaborat amb una mixtura secrera, una caixa de 200grs.
  

Agrocity és una empresa jove especialitzada en aprofitar els recursos agroalimentaris del " Campo de Calatrava" (Ciutad Real) . Regió rica en alimentació i receptes tradicionals , saludables i exquisites . Començant per una nova gamma de fruits secs selectes seguint les receptes tradicionals de torrat dels mestres pastissers de la localitat de " Calzada de Calatrava" , combinant-les amb diverses mixtures elaborades personalment pel seu mestre cuiner .

Seleccionen e
ls fruits secs més rics i saludables de cada regió o continent del món:
 
Ametlla varietat "Llargueta" (única i exclusivament conreada a Espanya , i la més apropiada per torrar), Avellana varietat " Round" (portada dels racons més ancestrals d'Àsia Menor), Cacauet 24/28 el més fort i cruixent del mercat (conreat al centre d'Àsia ), Cacauet 38/42 el més saborós i cremós (natural dels climes tropicals d'Amèrica del Sud ) i Pipa Pelada de Girasol qualitat Premium (originària d'Amèrica del Nord). A aquests cinc productes van afegint més fruit secs, que podeu trobar en el seu catàlegnem
 
Una de les diferències (a part de les nostres tècniques i mixtures secretes  és que cada ametlla , avellana , cacauet o pipa que surt dels seus forns està elaborada amb ingredients totalment naturals i està cuidada artesanalment al màxim detall pel seu mestre cuiner.
 
Preparació "Galetes d'avena i cacauets"
 
- 1 paquet de cacauet americà  Finca la Rosana (200g)
100g de flocs d'avena
- 180g de farina
- 200g de mantega
- 180g de sucre
- 1 cullerada de llevat en pols
- xocolata
 
 
  


Posar a escalfar el forn a 175ºC.



Mentrestant, pelar i picar els cacuets.
 
 
 


 
 


En un altre bol, batre el sucre i la mantega prèviament tallada a trossets, fins que quedi una massa cremosa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Afegir la resta d'ingredients i barrejar bé. 

 
 
 
 
 
 
 
 


Podeu dividir la massa i afegir-hi xips de xocolata. Donar forma a les galetes i posar-les en una safata amb el paper de forn. Fornejar 15 o 17 minuts.

 
Deixar refredar. Podeu decorar-les amb xocolata desfeta!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Aquí tenim de tres tipus, amb xips o xocolata desfesta, però sempre amb la mateixa base d'avena i cacauet.
 
 
 
 
 
 
 
 
BON PROFIT!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada