dilluns, 5 de maig del 2014

HUEVOS TRUFADOS VALLE DE YERRI- Ous al plat

Avui toca una d'ous però amb un toc diferent:

OUS FRESCOS TRUFATS del VALLE DE YERRI ( Navarra). 

Els heu probat??
 
Jo, fins fa poc tampoc, però avui coneixereu aquest nou producte gourmet que heu de tastar, doncs diuen, que com a mínim , un cop a la vida, s'ha de menjar ous trufats fregits en oli d'oliva laminant sobre d'ells, en el moment de servir-los, una mica de tòfona, tot acompanyat d'un bon vi negre mentres vas sucant pa.
 
Doncs bé, fa unes setmanes van enviar-me aquesta dotzena d'ous trufats i només dir que la valoració va ser molt positiva. Tenen un gust molt fort això si, però molt gustós i qué dir del seu aroma, només obrir la capça!!!.....ummmm
 
platocontrufanegrademetauten
Presentació: Caixa EPS 6 unitats aromatitztas amb tòfona
Origen: Navarra
Caducitat: 2 setmanes
Conservació Recomanada: Temperatura ambient
 


I estareu pensant que cóm s'aconsegeuix això, oi?? Doncs bé, el procés és molt senzill... es tracta d'ous de gallina o guatlla que es trufen mitjançant un procés similar al que podriem utilizar a casa a nivell domèstic: A casa podriem fer-ho en un pot hermètic, on s''introdueixen els ous i una tòfona negra durant 48 hores. Gràcies a la propietat de la closca de l'ou, la seva porositat, fa que l'aroma intens de la tòfona penetri i el rovell quedi impregnat al màxim del seu sabor i 'aroma.
 
Doncs aquest procés però a gran escala, deixant els ous amb tòfones durant 4 dies, controlant humitat i temperatura fa que obtinguin aquest producte gourmet.
 
Amb ells, podem fer maionesa, flan, ous estrellats o saltejats, etc.
Jo els he provat en varies receptes, en una pizza...



en ous farcits,..... però com millor he asaboritel seu sabor és amb un bon plat d'ous fregits com aquest, acompanyat de xampinyons i pebrots farcits.


Aquí us deixo el resultat!
 
Exquisit i Deliciós!!!


Compra'ls, no et deixarà diferent! http://www.trufaonline.com/ i visita el seu Museu http://www.museodelatrufa.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada