dimarts, 27 de maig del 2014

TA-TUNG- Menjar oriental. Asia en tus manos


La meva devoció pel menjar oriental va fer que durant la fira Alimentària 2014 m'apropés a l'stand de Ta-Tung, empresa especialitzada en gastronomia oriental que porta des de 1980 a Barcelona de la mà del seu xef, Kav Ly, la gran especialista a Espanya en Gastronomia Oriental. 

Aquest any, entre les moltes novetats que van presentar a la fira Alimentària, les seves noves sopes i sopes ramen van ser els seus plats forts :

     Sopa agripicant
    
Sopa de Pollastre amb Tamarindo
     Sopa amb algues Nori
 
    Sopa de pollastre amb fideus Ramen
 
    Sopa de carn amb fideus Ramen
 
    Sopa de verdures amb fideus Ramen
 
En aquesta fotografia podeu veure els seu format
 
 
Ta-Tung em va rebre en el seu stand, on vaig poder degustar un arròs exquisit i em van oferir la possibilitat de col.laborar amb el meu bloc.

Per a persones que busquen experiències exòtiques i divertides, Ta Tung ofereix especialitats que agradaran als aficionats als sabors forts i exòtics, però sense renunciar a la suavitat.

Avui en dia , Ta Tung té presència , a través de les seves populars safates "llestes per menjar" , en la majoria de les zones de refrigerats de les grans superfícies i botigues tradicionals espanyoles, com pot ser el Carrefour.

La veritat és que de tant en tant compro aquest tipus de safates i molt poques vegades he repetit , però aquest cop, i després de provar els productes Ta-Tung, puc dir que repetiré . El que he provat de moment  m'ha agradat molt i sobretot, no em provoca mal de cap, l'anomenat mal xinès . Qui pateix de migranyes sabrà del que parlo. La gran quantitat de glutamat ..... però Ta-Tung ens porta els sabors de l'orient amb la filosofia " SENSE " :
" SENSE " saboritzants
" SENSE " Colorants
" SENSE " altres ingredients o additius artificials .


Menús Ta-Tung : Arròs tres delícies i pollastre amb ametlles.
Amb aquests menus et proposem una deliciosa combinació de primers plats d'arròs , tallarines o verdures i exquisits plats de vedella o pollastre, que faran que la teva experiència asiàtica sigui més completa que mai .



Ta-Tung Fusió :  Rotlles d'espinacs
Un nou enfocament gastronòmic basat en el millor de les dues millors cultures culinàries del món . El millor de la gastronomia asiàtica preparada amb els millors ingredients de la cuina mediterrània , per crear extraordinaris plats , alhora propers i remots .
 
 
Fusió catalana de los rollitos de primavera. Bonissims!!!! Amb les seves passes i pinyons!

Arrossos, pasta i carns :Tallarines al wok
Plats estrella de la majoria de restaurants asiàtics. Els arrossos, fideus i pastes de Ta-Tung es distingeixen pel seu sabor autèntic i la seva elaboració artesanal. Els arrossos, fonamentals en la dieta asiàtica, es cuinen al wok, perquè sempre quedin solts. Cada recepta es prepara concedint igual importància al color, aroma i sabor dels plats. Les seves especialitats de fideus i tallarines són senzilles i aromàtiques. Receptes mil.llenàries pensades per satisfer els nostres sentits. Els plats de carn i verdures es preparen a partir d'un ingredient principal i dos o tres secundaris que aporten més contrastos de color. Després  es cuinen de la manera adequada, amb els condiments i salses necessaris, per obtenir un plat rodó  una festa per als ulls, l'olfacte i el gust.
 
 
Gràcies TA-TUNG!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada