dimecres, 18 de juny de 2014

Embutidos RIOS - Trena de pasta de full amb bledes, morcilla de Burgos i formatge

Embutidos RIOS és una empresa familiar localitzada a Villarcayo amb una dilatada trajectòria en el sector càrnic desde l'any 1930.

Empresa especilaitzada en la Morcilla de Burgos (botifarra d'arròs), 100% natural, sense conservants ni additius, que a través del temps s'han adaptat als nous gustos presentat el seu producte en diferents envasos, formats i varietats.
 
Ja fa dies que Embutidos RIOS va enviar-me un bon lot dels seus productes per tal de provar-los, i la veritat que he anat provant cadascun d'ells i intentant fer receptes diferents i no ha sigut feina fàcil!!! mireu quin lot!!!

Morcilla de Burgos
Morcilla de Verdura
Pinchito de Morcilla de Burgos
Delicias de Morcilla de Burgos
 
 
Ingredients:
 
 - 1 llàmina de pasta de full
- 8 delícies de Morcilla de Burgos
-1 grapat de bledes fresques de l'hort
- pernil dolç
- formatge 
- 1 ou per pintar
- pebre, oli, sal i llavors de rosella


preparació:

Saltegem les bledes amb oli i reservem. 
   
Desmigem la Morcilla de Burgos i la saltegem 2 minuts, reservem
 
 
Estirem la pasta de full sobre el seu propi paper, deixem el centre buit i pels costats de dalt a baix, se li fa diversos talls en diagonal, com s'aprecia a les fotografies. Fem capes de pernil, fotmatge i les bledes. Tornem a ficar pernil, la botifarra i el formatge per acabar.

Anem entrellaçant les tires d'un costat i altre fins acabar. Tanquem els extrems, pintem per sobre amb un ou ii llavors de rosella i fiquem al forn 15minuts 220ºC  

 BON PROFIT!!!  




 Podeu veure més receptes del Chef Arrabal al blog d'embutidos RIOS entra!!!

 La trena boníssima, però també he fet croquetes amb la morcilla i ummm......però això serà en un altre post.

Gràcies Embutidos RIOS!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada