divendres, 18 de juliol del 2014

MENJARS D'ESTIU


Ara que l'estiu ja està aquí us proposo aquestes receptes!

Batuts , guacamole, amanides, gaspatxo...


cremes fresquetes, peixet...

rotllets d'algues..
 amanides de patas i llenties, d'arròs o ensaladilla

seitons amb salsa de iogurt i alfàbrega, pastís fred d'escarxofes....


 i per postres maduixes, pastís de fruita o gelats! Tot casolà!!

2 comentaris:

  1. VOLEM LA RECEPTA DEL GAZPATXO!

    ResponElimina
  2. Això está fet! Ara, de receptes de gaspatxo hi ha tantes com gustos! però et deixo la que jo faig servir:

    1kg de tomàquet ben madur
    1 pebrot verd italià
    1 cogombre
    1 ceba
    1 molla de pa
    oli, vinagre i sal

    opcional: all i aigua

    Netejar les verdures. Treure les llavors del pebrot i la pell del ogombre. Tallar tot a daus petits, afegir la molla de pa, 4 cullerades d'oli i 4 de vinagre blanc.Triturar-ho tot!!

    Ha de quedar ben fii, pots passar-ho per un passa purés i si t'agrada més líquid li afegeixes aigua. Rectifica de sal, oli i vinagre i cap a la nevera i ben fresquet!!

    Bon profit!!

    ResponElimina