Pàgines

divendres, 29 d’agost del 2014

LÉKUÉ - Calippo de iogurt amb nabius o amb xocolata i coco

Si estàs aquí imagino que és perquè t'agrada la cuina i  no caldrà presentació de LÉKUÉ. Si no és així, i per aquells que no ho sabeu, LÉKUÉ és diversió i practicitat; és disseny i funcionalitat. Els productes Lékué han aconseguit revolucionar les cuines de tot el món, (la de casa és una d'elles), convertint aquest espai en un lloc d’experiències i sensacions úniques amb tot d’aliments diferents.
 
La barreja de sabors, de textures; el fet de donar forma a les nostres receptes i degustar-les, permet a petits i grans descobrir l’emoció de cuinar a casa.
Doncs bé, aprofitant aquests dies de tanta calor i abans que s'acabi l'estiu us presentaré un dels  motlles que va enviar-me Lékué per fer noves i suculentes receptes. Avui és el torn dels gelats tipus calippo.
 
Aquí us deixo la recepta perquè la feu!! Vinga vaaaa, que no és gens difícil!!!
 
Ingredients calippo de iogurt (2 gelats)
 
2 iogurts grecs ensucrats
3 rajoletes de xocolata negre picades
7 ó 8 nabius
1 cullerada sopera de coco ratllat
 
 
La recepta és molt zenzilla, només cal abocar els 2 iogurts grecs en un bol i batre a mà, sense gaire força, i a continuació ja podem preparar els calippos!
 
En un del motlles, anem afegint nabius a mesura que l'omplim amb el iogurt. En l'altre, li afegim xocolata en el fons i a continuació iogurt, ara una capa de coco ratllat i després un altre capa de xocolata picada. Seguim omplint amb iogurt i repetim l'operació, els tapem i congelem.
 
En 3 horetes fets!! De ben segur que us agradaran!!!
 
Nota: El iogurt amb el que he fet els gelats és totalment cassolà. La recepta és la de l'altre dia, aquí us la deixo IOGURT GREC CASSOLÀ i si no teniu ganes aneu al super, compreu uns griegos i podreu fer aquests calippos!!  Això si, segur que no sortiran tant bons com aquests!!! 100% natural, sense colorants ni conservants!
 
 
 
 
AL RICO HELADOOO!! PARA EL NIÑO Y LA NIÑA!!
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada