diumenge, 30 d’agost de 2015

Pastís fred de salmó fumat

Ingredients
Pa de motlle sense corna
Llenques de Salmó fumat
Tonyina en oli d’oliva
Potes de cranc
Maionesa
Ou dur
Enciam

Elaboració
Preparem el farcit: En un bol barregem amb la maionesa l'enciam, els ous dusos, les potes de cranc i la tonyina, tot ben picat.
Muntem el pastís:  En un motlle posarem el salmó estirat (com si folrèssim el seu interior), mirant que pengi pels costats, per tal de poder "embolicar" el pastís quan el tinguem farcit i muntat.
A continuació disposem la primera capa de pa de motlle sense corna i al damunt hi posem una capa de maionesa en la que damunt hi posarem una capa de farcit. Tapem amb una segona capa de pa i procedim de la mateixa manera. Podem fer tantes capes com alt sigui el motlle.

Finalment tapem amb la quarta capa de pa que untarem amb maionesa i cobrim tot el pastís amb les llenques de salmó fumat. 



Bon profit!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada